Direktlänk till inlägg 2 augusti 2011
Sommarsallad
Jag kan inte njuta mer av en fräsch sallad än på sommaren
Sallad av valfri variant
Majs
Kräftskjärtar
Räkor
Majs
Hyvlad morot
Tonfisk (i vatten)
Kokt ägg
Koka äggen ca 5 minuter
Häll av tornfisken (om det är på burk)
Hacka övriga ingredienser
Häll av vattet från äggen och spola med kallt,
det gör det lättare att skal då.
Servera tillsammans med ett gott sällskap
Lyxrisotto m buffelmozzarella, spenat och pesto. Du behöver: 1 Lök Olivolja Avoriris 2dl vitt vin (J.P Chenet rekomenderas) ca 7-9dl Ekologisk grönsaksbuljong 150-200g spenat 1 pkt bu...
Sidan har varit inaktiv en längre tid. Dock har jag massa bilder på mat och bak som ska upp. Snart kommer jag ta mig i kragen och lägga upp. Håll utkik! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 | 11 |
12 | 13 | 14 |
|||
15 | 16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 | |||||||
|