Direktlänk till inlägg 16 januari 2013
Idag gjorde jag smoothie. Det blev hallon, färsk mynta, färsk spenat och banan. Sweet!
Tack vare instagram har jag hittatmassa insperation. Bland annat har jag hittat större insperation och tips kring mitt intresse för raw food. Raw food låter krångligt och för vissa även tråkigt och äckligt.
Ja, vissa rätter är jäkligt tråkiga och tillslut smaklösa. Rivna grönsaker är raw food men det är ingen mat, det är tillbehör. Det handlar om kombinationer i struktur och kryddor. Det är inte speciellt tråkigt och kompilicerat, inte mer än allt annat som dras till sin spets.
Då jag varken tål gluten och laktos och dessutom är känslig för en del andra saker är det inte mer meckigt än vanligt att göra bra och god mat.
Jag är ingen större långkokerska och tycker det är krångligt med 70 ingredienser, därför kommer jag som jag gjort tidigare, att lägga upp lätta, "snabba" och okomplicerad mat. Tror även vissa rätter kommer verka en aning okontoversiella och konstiga men jag lär mig nya upplevelser och smaker på vägen.
Lyxrisotto m buffelmozzarella, spenat och pesto. Du behöver: 1 Lök Olivolja Avoriris 2dl vitt vin (J.P Chenet rekomenderas) ca 7-9dl Ekologisk grönsaksbuljong 150-200g spenat 1 pkt bu...
Sidan har varit inaktiv en längre tid. Dock har jag massa bilder på mat och bak som ska upp. Snart kommer jag ta mig i kragen och lägga upp. Håll utkik! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|